Waw Lifestyle
Bizi Takip Edin

Son Güncelleme: 07 Şubat 2021

Bu Gizlilik Politikası, Hizmeti kullandığınızda bilgilerinizin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesine ilişkin politikalarımızı ve prosedürlerimizi açıklar ve Size gizlilik haklarınızı ve yasaların Sizi nasıl koruduğunu anlatır.

Kişisel verilerinizi Hizmeti sağlamak ve iyileştirmek için kullanırız. Hizmeti kullanarak, bu Gizlilik Politikasına uygun olarak bilgilerin toplanmasını ve kullanılmasını kabul edersiniz.

Açıklama ve Tanımlar

Açıklama

Baş harfi büyük olan kelimeler aşağıdaki koşullarda tanımlanan anlamlara sahiptir. Aşağıdaki tanımlar, tekil veya çoğul olarak görünüp görünmediğine bakılmaksızın aynı anlama sahip olacaktır.

Tanımlar

Bu Gizlilik Politikasının amaçları için:

  • Hesap Hizmetimize veya Hizmetimizin bölümlerine erişmeniz için Sizin için oluşturulan benzersiz bir hesap anlamına gelir.

  • Bağlı kuruluş bir taraf tarafından kontrol edilen, kontrol edilen veya bir tarafla ortak kontrol altında olan bir kuruluş anlamına gelir; burada "kontrol", hisselerin %50 veya daha fazlasına, öz sermayeye veya yönetim kurulu üyelerinin veya diğer yöneticilerin seçimi için oy kullanma hakkına ve yetkisine sahip diğer menkul kıymetlere sahip olmak anlamına gelir.

  • Uygulama Şirket tarafından sağlanan ve WAW Lifestyle adlı herhangi bir elektronik cihaza indirdiğiniz yazılım programı anlamına gelir.

  • İşletme, CCPA (Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası) amacıyla, Şirket'i, Tüketicilerin kişisel bilgilerini toplayan ve Tüketicilerin kişisel bilgilerinin işlenme amaçlarını ve araçlarını belirleyen veya adına bu tür bilgiler toplayan ve tek başına veya başkalarıyla birlikte, California Eyaletinde iş yapan tüketicilerin kişisel bilgilerinin işlenmesinin amaçlarını ve araçlarını belirler.

  • Şirket (bu Sözleşmede "Şirket", "Biz", "Bizim" veya "Tarafımız" olarak anılacaktır) WAW Lifestyle Ltd, 3 Gloucester Gardens, Ilford, IG1 3NJ anlamına gelir.

    GDPR'nin amaçları doğrultusunda Şirket, Veri Denetleyicisidir.

  • Tüketici, CCPA (Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası) amacıyla, Kaliforniya'da ikamet eden gerçek bir kişi anlamına gelir. Yasada tanımlandığı şekliyle mukim, (1) ABD'de geçici veya geçici bir amaç dışında bulunan her bireyi ve (2) ABD'de ikamet eden ve ABD dışında geçici veya geçici bir süre için bulunan her bireyi içerir.

  • Çerezler bir web sitesi tarafından bilgisayarınıza, mobil cihazınıza veya başka herhangi bir cihaza yerleştirilen ve birçok kullanımı arasında o web sitesindeki tarama geçmişinizin ayrıntılarını içeren küçük dosyalardır.

  • Bahsedilen Ülke : Birleşik Krallık

  • Veri Sorumlusu, GDPR'nin (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) amaçları doğrultusunda, Şirketi, Kişisel Verilerin işlenmesinin amaçlarını ve araçlarını tek başına veya başkalarıyla birlikte belirleyen tüzel kişi olarak ifade eder.

  • Cihaz bilgisayar, cep telefonu veya dijital tablet gibi Hizmete erişebilen herhangi bir cihaz anlamına gelir.

  • Do Not Track (DNT) ABD düzenleyici makamları tarafından, özellikle ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC) tarafından, İnternet endüstrisinin internet kullanıcılarının kendi bilgilerinin izlenmesini, web siteleri arasında çevrimiçi etkinlikleri kontrol etmelerine izin veren bir mekanizma geliştirmesi ve uygulaması için teşvik edilen bir kavramdır.

  • Facebook Hayran Sayfası Şirket tarafından Facebook sosyal ağında özel olarak oluşturulan ve https://www.facebook.com/WAWLifestyleApp adresinden erişilebilen WAW adlı halka açık bir profildir.

  • Kişisel Veri kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgidir.

    GDPR amaçları doğrultusunda Kişisel Veriler, isim, kimlik numarası, konum verileri, çevrimiçi tanımlayıcı veya fiziksel, fizyolojik, genetik, zihinsel, ekonomik, kültürel veya sosyal koşullara özgü bir veya birden fazla faktör gibi Sizinle ilgili herhangi bir bilgi anlamına gelir.

    CCPA'nın amaçları doğrultusunda, Kişisel Veriler, Sizi tanımlayan, alakalı, açıklayan veya ilişkilendirilebilecek veya doğrudan veya dolaylı olarak sizinle makul bir şekilde ilişkilendirilebilecek herhangi bir bilgi anlamına gelir.

  • CCPA (Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası) amacıylaSatış Yapmak, bir Tüketicinin kişisel bilgilerinin sözlü, yazılı veya elektronik veya diğer yollarla satılması, kiralanması, serbest bırakılması, ifşa edilmesi, yayılması, kullanılabilir hale getirilmesi, bilgileri, parasal veya diğer değerli bedeller için başka bir işletmeye veya üçüncü bir tarafa aktarılması veya başka bir şekilde iletilmesi anlamına gelir.

  • Hizmet Uygulamaya veya Web Sitesine veya her ikisine atıfta bulunur.

  • Hizmet Sağlayıcı verileri Şirket adına işleyen herhangi bir gerçek veya tüzel kişi anlamına gelir. Hizmeti kolaylaştırmak, Şirket adına Hizmeti sağlamak, Hizmetle ilgili hizmetleri gerçekleştirmek veya Şirkete Hizmetin nasıl kullanıldığını analiz etmede yardımcı olmak için Şirket tarafından istihdam edilen üçüncü taraf şirketleri veya bireyleri ifade eder. GDPR'nin amaçları doğrultusunda, Hizmet Sağlayıcılar Veri İşleyicileri olarak kabul edilir.

  • Üçüncü Kişi Sosyal Medya Hizmeti bir Kullanıcının Hizmeti kullanmak için oturum açabileceği veya bir hesap oluşturabileceği herhangi bir web sitesi veya herhangi bir sosyal ağ web sitesini ifade eder.

  • Kullanım Verileri Hizmetin kullanımıyla veya Hizmet altyapısının kendisinden (örneğin, bir sayfa ziyaretinin süresi) otomatik olarak toplanan verileri ifade eder.

  • Web Sitesi http://www.wawlifestyle.com adresinden erişilebilen WAW Lifestyle'a atıfta bulunur.

  • Hizmete erişen veya Hizmet'i kullanan Kişi veya söz konusu kişinin adına Hizmet'e eriştiği veya Hizmet'i kullandığı şirket veya diğer tüzel kişilik anlamına gelir.

    GDPR (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) kapsamında, Hizmeti kullanan kişi olduğunuz için Veri Sahibi veya Kullanıcı olarak anılabilirsiniz.

Kişisel Verilerinizi Toplama ve Kullanma

Toplanan Veri Türleri

Kişisel Veri

Hizmetimizi kullanırken, Biz sizden, Sizinle iletişim kurmak veya sizi tanımlamak için kullanılabilecek belirli kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri sağlamanızı isteyebiliriz. Kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler aşağıdakileri içerebilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

  • Email adresi

  • İsim ve Soyisim

  • Adres, Eyalet, Şehir, Posta kodu, İl

  • Kullanım verisi

Kullanım Verisi

Kullanım Verileri, Hizmet kullanılırken otomatik olarak toplanır.

Kullanım Verileri, Cihazınızın İnternet Protokol adresi (örn. IP adresi), tarayıcı türü, tarayıcı sürümü, ziyaret ettiğiniz Hizmetimizin sayfaları, ziyaretinizin saati ve tarihi, bu sayfalarda geçirilen süre, tanımlayıcılar ve diğer teşhis verileri, benzersiz cihaz gibi bilgileri içerebilir.

Hizmete bir mobil cihaz yardımıyla veya aracılığıyla eriştiğinizde, kullandığınız mobil cihazın türü, mobil cihazınızın benzersiz kimliği, mobil cihazınızın IP adresi, işletim sistemi, kullandığınız mobil İnternet tarayıcısının türü, benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve diğer tanılama verileri, cep telefonunuz dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere belirli bilgileri otomatik olarak toplayabiliriz.

Hizmetimizi her ziyaret ettiğinizde veya bir mobil cihaz yardımıyla veya aracılığıyla Hizmete eriştiğinizde tarayıcınızın gönderdiği bilgileri de toplayabiliriz.

Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmetlerinden Alınan Bilgiler

Şirket, aşağıdaki Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmetleri aracılığıyla Hizmeti kullanmak için bir hesap oluşturmanıza ve oturum açmanıza izin verir:

  • Google
  • Facebook
  • Twitter

Bir Üçüncü Şahıs Sosyal Medya Hizmeti aracılığıyla kaydolmaya veya başka bir şekilde bize erişim izni vermeye karar verirseniz, Adınız, e-posta adresiniz, faaliyetleriniz veya bu hesapla ilişkili kişi listeniz, gibi Üçüncü Şahıs Sosyal Medya Hizmetinizin hesabıyla halihazırda ilişkili olan Kişisel verileri toplayabiliriz.

Ayrıca, Üçüncü Kişi Sosyal Medya Hizmetinizin hesabı aracılığıyla Şirketle ek bilgi paylaşma seçeneğiniz de olabilir. Bu tür bilgileri ve Kişisel Verileri kayıt sırasında veya başka bir şekilde sağlamayı seçerseniz, Şirkete bunları bu Gizlilik Politikasına uygun bir şekilde kullanma, paylaşma ve saklama izni vermiş olursunuz.

Uygulamayı Kullanırken Toplanan Bilgiler

Uygulamamızı kullanırken, Uygulamamızın özelliklerini sağlamak için önceden izninizle şunları toplayabiliriz:

  • Konumunuz ile ilgili bilgiler

  • Cihazınızın kamera ve fotoğraf kitaplığından resimler ve diğer bilgiler

Bu bilgileri Hizmetimizin özelliklerini sağlamak, Hizmetimizi geliştirmek ve özelleştirmek için kullanırız. Bilgiler Şirketin sunucularına ve/veya bir Hizmet Sağlayıcının sunucusuna yüklenebilir veya basitçe Sizin cihazınızda saklanabilir.

Bu bilgilere erişimi istediğiniz zaman Cihaz ayarlarından etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Takip Teknolojileri ve Çerezler

Hizmetimizdeki etkinliği izlemek ve belirli bilgileri depolamak için Çerezler ve benzer izleme teknolojileri kullanıyoruz. Kullanılan izleme teknolojileri, bilgi toplamak ve izlemek ve Hizmetimizi geliştirmek ve analiz etmek için işaretler, etiketler ve komut dosyalarıdır. Kullandığımız teknolojiler şunları içerebilir:

  • Çerezler veya Tarayıcı Çerezleri. Çerez, Cihazınıza yerleştirilen küçük bir dosyadır. Tarayıcınıza tüm Çerezleri reddetmesi veya bir Çerez gönderildiğinde belirtmesi için talimat verebilirsiniz. Ancak Çerezleri kabul etmezseniz Hizmetimizin bazı kısımlarını kullanamayabilirsiniz. Tarayıcı ayarınızı Çerezleri reddedecek şekilde ayarlamadığınız sürece, Hizmetimiz Çerezleri kullanabilir.
  • Flaş Çerezler. Hizmetimizin belirli özellikleri, tercihleriniz veya Hizmetimizdeki etkinliğiniz hakkında bilgi toplamak ve depolamak için yerel olarak depolanmış nesneleri (veya Flash Tanımlama Bilgilerini) kullanabilir. Flash Tanımlama Bilgileri, Tarayıcı Tanımlama Bilgileri için kullanılanlarla aynı tarayıcı ayarları tarafından yönetilmez. Flash Çerezlerini nasıl silebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi için lütfen "Yerel paylaşılan nesneleri devre dışı bırakmak veya silmek için ayarları nerede değiştirebilirim?" bölümünü okuyun. Bu bölüm; https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_adresinde bulunabilir.
  • Web İşaretçileri. Hizmetimizin ve e-postalarımızın belirli bölümleri, örneğin Şirketin bu sayfaları ziyaret eden kullanıcıları saymasına izin veren web işaretçileri (net gifler, piksel etiketleri ve tek pikselli gifler olarak da anılır) olarak bilinen küçük elektronik dosyalar içerebilir. Veya bir e-posta ve diğer ilgili web sitesi istatistikleri için (örneğin, belirli bir bölümün popülerliğini kaydetme ve sistem ve sunucu bütünlüğünü doğrulama için).

Çerezler "Kalıcı" veya "Oturum" Çerezleri olabilir. Kalıcı Çerezler, çevrimdışı olduğunuzda kişisel bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda kalırken Oturum Çerezleri, web tarayıcınızı kapatır kapatmaz silinir. Çerezler hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz: All About Cookies by TermsFeed.

Aşağıda belirtilen amaçlar için hem Oturum hem de Kalıcı Çerezleri kullanıyoruz:

  • Gerekli / Temel Çerezler

    Tür: Oturum Çerezleri

    Yöneten: Biz

    Amaç: Bu Çerezler, Size Web Sitesi aracılığıyla sunulan hizmetleri sağlamak ve Sitenin bazı özelliklerini kullanmanızı sağlamak için gereklidir. Kullanıcıların kimliğinin doğrulanmasına ve kullanıcı hesaplarının dolandırıcılık amaçlı kullanılmasını önlemeye yardımcı olurlar. Bu Çerezler olmadan, talep ettiğiniz hizmetler sağlanamaz ve biz bu Çerezleri yalnızca Size bu hizmetleri sağlamak için kullanırız.

  • Çerez Politikası / Bildirim Kabul Çerezleri

    Tür: Kalıcı Çerezler

    Yöneten: Biz

    Amaç: Bu Çerezler, kullanıcıların Web Sitesinde çerez kullanımını kabul edip etmediğini belirler.

  • İşlevsellik Çerezleri

    Tür: Kalıcı Çerezler

    Yöneten: Biz

    Amaç: Bu Çerezler, Web Sitesini kullandığınızda, giriş bilgilerinizi veya dil tercihinizi hatırlamak gibi yaptığınız seçimleri hatırlamamızı sağlar. Bu Çerezlerin amacı Size daha kişisel bir deneyim sunmak ve Web Sitesini her kullandığınızda tercihlerinizi yeniden girmek zorunda kalmamak.

Kullandığımız çerezler ve çerezlerle ilgili tercihleriniz hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamızı veya Gizlilik Politikamızın Çerezler bölümünü ziyaret edin.

Kişisel Verilerinizin Kullanımı

Şirket, Kişisel Verileri aşağıdaki amaçlarla kullanabilir:

  • Hizmetimizin kullanımını izlemek de dahil olmak üzere Hizmetimizi sağlamak ve sürdürmek.

  • Hesabınızı Yönetmek İçin: Hizmetin bir kullanıcısı olarak kaydınızı yönetmek için. Sağladığınız Kişisel Veriler, Size kayıtlı bir kullanıcı olarak sunulan Hizmetin farklı işlevlerine erişmenizi sağlayabilir.

  • Bir Sözleşmenin İfası İçin: Satın aldığınız ürünler, öğeler veya hizmetler için satın alma sözleşmesinin veya Hizmet aracılığıyla Bizimle yapılan herhangi bir sözleşmenin geliştirilmesi, uygunluğu ve üstlenilmesi.

  • Sizinle iletişime geçmek için: Sizinle e-posta, telefon görüşmeleri, SMS veya bir mobil uygulamanın güncellemelerle ilgili anlık bildirimleri veya güvenlik güncellemeleri dahil işlevler, ürünler veya sözleşmeli hizmetlerle ilgili bilgilendirici iletişimler gibi diğer eşdeğer elektronik iletişim biçimleriyle iletişime geçmek için, gerekli veya makul olduğunda uygulanması için.

  • Bu tür bilgileri almamayı seçmediğiniz sürece, daha önce satın aldığınız veya sorduğunuz ürünlere benzer sunduğumuz diğer mallar, hizmetler ve etkinlikler hakkında Size haberler, özel teklifler ve genel bilgiler sağlamak için.

  • Taleplerinizi yönetmek için: Bize gelen taleplerinize katılmak ve yönetmek için.

  • İş transferleri için: Bilgilerinizi bir birleşme, elden çıkarma, yeniden yapılandırma, yeniden yapılanma, feshetme veya varlıklarımızın bir kısmının veya tamamının sürekli olarak veya iflasın, tasfiyenin bir parçası olarak değerlendirilmesi veya yürütülmesi veya Hizmet kullanıcılarımız hakkında tarafımızca tutulan Kişisel Verilerin devredilen varlıklar arasında yer aldığı benzer bir işlem için kullanabiliriz.

  • Diğer amaçlar için: Bilgilerinizi veri analizi, kullanım eğilimlerini belirleme, promosyon kampanyalarımızın etkinliğini belirleme ve Hizmet, ürünlerimiz, hizmetlerimiz, pazarlama ve deneyiminizi değerlendirmek ve geliştirmek gibi başka amaçlar için kullanabiliriz.

Kişisel bilgilerinizi aşağıdaki durumlarda paylaşabiliriz:

  • Hizmet Sağlayıcılarla: Kişisel bilgilerinizi Hizmetimizin kullanımını izlemek ve analiz etmek, ödeme işlemleri ve Sizinle iletişime geçmek için Hizmet Sağlayıcılarla paylaşabiliriz.
  • İş transferleri için: Kişisel bilgilerinizi herhangi bir birleşme, Şirket varlıklarının satışı, finansmanı veya işimizin tamamının veya bir kısmının başka bir şirkete satın alınmasıyla bağlantılı olarak veya müzakereler sırasında paylaşabilir veya aktarabiliriz.
  • Bağlı Kuruluşlarla: Bilgilerinizi bağlı şirketlerimizle paylaşabiliriz, bu durumda bu bağlı kuruluşların bu Gizlilik Politikasına uymalarını zorunlu kılacağız. İştirakler, ana şirketimizi ve bizim kontrol ettiğimiz veya Bizimle ortak kontrolümüz altındaki diğer bağlı kuruluşları, ortak girişim ortaklarını veya diğer şirketleri içerir.
  • İş ortaklarıyla: Size belirli ürünler, hizmetler veya promosyonlar sunmak için Bilgilerinizi iş ortaklarımızla paylaşabiliriz.
  • Diğer kullanıcılarla: Kişisel bilgileri paylaştığınız veya diğer kullanıcılarla ortak alanlarda başka bir şekilde etkileşime girdiğiniz zaman, bu tür bilgiler tüm kullanıcılar tarafından görüntülenebilir ve dışarıda herkese açık olarak dağıtılabilir. Diğer kullanıcılarla etkileşime girerseniz veya bir Üçüncü Şahıs Sosyal Medya Hizmeti aracılığıyla kaydolursanız, Üçüncü Şahıs Sosyal Medya Hizmetindeki kişileriniz adınızı, profilinizi, resimlerinizi ve faaliyetinizin açıklamasını görebilir. Benzer şekilde, diğer kullanıcılar etkinliğinizin açıklamalarını görüntüleyebilir, Sizinle iletişim kurabilir ve profilinizi görüntüleyebilir.
  • Sizin rızanızla: Kişisel bilgilerinizi Sizin rızanızla başka herhangi bir amaçla ifşa edebiliriz.

Kişisel Verilerinizin Saklanması

Şirket, Kişisel Verilerinizi yalnızca bu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece saklayacaktır. Kişisel Verilerinizi, yasal yükümlülüklerimize uymak (örneğin, geçerli yasalara uymak için verilerinizi tutmamız gerekiyorsa), anlaşmazlıkları çözmek ve yasal anlaşmalarımızı ve politikalarımızı uygulamak için gerekli olduğu ölçüde saklayacak ve kullanacağız.

Şirket ayrıca Kullanım Verilerini dahili analiz amacıyla saklayacaktır. Kullanım Verileri, bu verilerin güvenliğini güçlendirmek veya Hizmetimizin işlevselliğini geliştirmek için kullanıldığı veya yasal olarak bu verileri daha uzun süreler boyunca saklamak zorunda olduğumuz durumlar dışında, genellikle daha kısa bir süre için saklanır.

Kişisel Verilerinizin Aktarılması

Kişisel Verileriniz de dahil olmak üzere bilgileriniz, Şirketin faaliyet ofislerinde ve işlemeye dahil olan tarafların bulunduğu diğer yerlerde işlenir. Bu, bu bilgilerin, veri koruma yasalarının Sizin yetki alanınızdan farklı olabileceği eyalet, il, ülke veya diğer resmi yargı yetkisi dışında bulunan bilgisayarlara aktarılabileceği ve bu bilgisayarlarda saklanabileceği anlamına gelir.

Bu Gizlilik Politikasına verdiğiniz onayın ardından bu tür bilgileri göndermeniz, bu aktarıma ilişkin sözleşmenizi temsil eder.

Şirket, verilerinizin güvenli bir şekilde ve bu Gizlilik Politikasına uygun olarak ele alındığından emin olmak için makul olarak gerekli tüm adımları atacaktır ve Verileriniz, diğer kişisel bilgileriniz, Kişisel Verilerinizin güvenliği de dahil olmak üzere yeterli kontroller olmadıkça bir kuruluşa veya ülkeye aktarılmayacaktır.

Kişisel Verilerinizin İfşası

Ticari işlemler

Eğer Şirketin bir birleşme, devralma veya varlık satışına dahil olması durumunda Kişisel Verileriniz aktarılabilir. Kişisel Verileriniz aktarılmadan ve farklı bir Gizlilik Politikasına tabi olmadan önce bildirimde bulunacağız.

Kanun Hükmü

Belirli koşullar altında, kanunen gerekliyse veya resmi makamların (örneğin bir mahkeme veya bir devlet kurumu) geçerli taleplerine yanıt olarak Şirket'in Kişisel Verilerinizi ifşa etmesi gerekebilir.

Diğer Yasal Gereklilikler

Şirket, Kişisel Verilerinizi, bu tür bir eylemin aşağıdakiler için gerekli olduğuna iyi niyetle inanarak ifşa edebilir:

  • Yasal bir yükümlülüğe uymak
  • Şirketin haklarını veya mülkiyetini korumak ve savunmak
  • Hizmetle bağlantılı olası suistimalleri önlemek veya araştırmak
  • Hizmet Kullanıcılarının veya kamunun kişisel güvenliğini korumak
  • Yasal sorumluluğa karşı korumak

Kişisel Verilerinizin Güvenliği

Kişisel Verilerinizin güvenliği Bizim için önemlidir, ancak İnternet üzerinden hiçbir aktarım yönteminin veya elektronik depolama yönteminin %100 güvenli olmadığını unutmayın. Kişisel Verilerinizi korumak için ticari olarak kabul edilebilir araçları kullanmaya çabalarken, bunların mutlak güvenliğini garanti edemeyiz.

Kişisel Verilerinizin İşlenmesine İlişkin Detaylı Bilgi

Kullandığımız Hizmet Sağlayıcıların Kişisel Verilerinize erişimi olabilir. Bu üçüncü taraf satıcılar, Hizmetimiz üzerindeki faaliyetleriniz hakkında Gizlilik Politikalarına uygun olarak bilgi toplar, saklar, kullanır, işler ve aktarır.

E-Posta Pazarlama

Kişisel Verilerinizi, haber bültenleri, pazarlama veya promosyon malzemeleri ve İlginizi çekebilecek diğer bilgilerle Sizinle iletişime geçmek için kullanabiliriz. Gönderdiğimiz herhangi bir e-postada sağlanan abonelikten çıkma bağlantısını veya talimatları izleyerek veya Bizimle iletişime geçerek bu iletişimlerin herhangi birini veya tamamını bizden almaktan vazgeçebilirsiniz.

Size e-postaları yönetmek ve göndermek için E-posta Pazarlama Hizmet Sağlayıcılarını kullanabiliriz.

  • Mailchimp

    Mailchimp, The Rocket Science Group LLC tarafından sağlanan bir e-posta pazarlama gönderme hizmetidir.

    Mailchimp'in gizlilik uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik politikalarını ziyaret edin: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Ödemeler

Hizmet dahilinde ücretli ürünler ve/veya hizmetler sağlayabiliriz. Bu durumda, ödeme işlemleri için üçüncü taraf hizmetleri kullanabiliriz (ör. ödeme işlemcileri).

Ödeme kartı bilgilerinizi saklamayacağız veya toplamayacağız. Bu bilgiler, kişisel bilgilerinizin kullanımı Gizlilik Politikalarına tabi olan üçüncü taraf ödeme işlemcilerimize doğrudan sağlanır. Bu ödeme işlemcileri, Visa, Mastercard, American Express ve Discover gibi markaların ortak çabası olan PCI Güvenlik Standartları Konseyi tarafından yönetilen PCI-DSS tarafından belirlenen standartlara uygundur. PCI-DSS gereksinimleri, ödeme bilgilerinin güvenli bir şekilde işlenmesini sağlamaya yardımcı olur.

GDPR Gizliliği

GDPR Kapsamında Kişisel Verileri İşlemenin Yasal Dayanağı

Kişisel Verileri aşağıdaki koşullar altında işleyebiliriz:

  • Rıza: Kişisel Verilerin bir veya daha fazla belirli amaç için işlenmesi için onay verdiniz.
  • Bir sözleşmenin ifası: Kişisel Verilerin sağlanması, Sizinle bir sözleşmenin ifası ve/veya sözleşme öncesi yükümlülükler için gereklidir.
  • Yasal yükümlülükler: Kişisel Verilerin işlenmesi, Şirketin tabi olduğu yasal bir yükümlülüğe uyum için gereklidir.
  • Hayati menfaatler: Sizin veya başka bir gerçek kişinin hayati menfaatlerini korumak için Kişisel Verilerin işlenmesi gereklidir.
  • Kamu Çıkarları: Kişisel Verilerin işlenmesi, kamu yararına veya Şirkete verilen resmi yetkinin kullanılmasına yönelik yürütülen bir görevle ilgilidir.
  • Meşru menfaatler: Kişisel Verilerin işlenmesi, Şirket tarafından izlenen meşru menfaatlerin amaçları için gereklidir.

Her durumda, Şirket, işleme için geçerli olan belirli yasal temeli ve özellikle Kişisel Verilerin sağlanmasının yasal mı yoksa sözleşmeye dayalı bir gereklilik mi yoksa bir sözleşmeye girmek için ahdi bir gereklilik mi olduğu konusunda memnuniyetle yardımcı olacaktır.

GDPR Kapsamındaki Haklarınız

Şirket, Kişisel Verilerinizin gizliliğine saygı göstermeyi ve haklarınızı kullanabileceğinizi garanti etmeyi taahhüt eder.

Bu Gizlilik Politikası kapsamında ve AB içindeyseniz yasalara göre şunları yapma hakkına sahipsiniz:

  • Kişisel Verilerinize erişim talebinde bulunun. Sizinle ilgili sahip olduğumuz bilgilere erişme, bunları güncelleme veya silme hakkı. Mümkün olduğunda, Kişisel Verilerinize doğrudan hesap ayarları bölümünden erişebilir, bunları güncelleyebilir veya silinmesini talep edebilirsiniz. Bu işlemleri kendiniz gerçekleştiremiyorsanız, Size yardımcı olmak için lütfen Bizimle iletişime geçin. Bu aynı zamanda Sizinle ilgili elimizde tuttuğumuz Kişisel Verilerin bir kopyasını almanızı da sağlar.
  • Sizinle ilgili elimizde tuttuğumuz Kişisel Verilerin düzeltilmesini talep etmek. Sizinle ilgili elimizde bulunan eksik veya yanlış bilgilerin düzeltilmesini isteme hakkına sahipsiniz.
  • Kişisel Verilerinizin işlenmesine itiraz etme. Bu hak, İşlememiz için yasal dayanak olarak meşru bir menfaate dayandığımız ve Sizin özel durumunuzla ilgili olarak, bu nedenle Kişisel Verilerinizi işlememize itiraz etmek istemenize neden olan bir şey olduğunda mevcuttur. Ayrıca, Kişisel Verilerinizi doğrudan pazarlama amaçları için işlediğimiz yere itiraz etme hakkınız da bulunmaktadır.
  • Kişisel Verilerinizin silinmesini talep edin. Kişisel Verileri işlemeye devam etmemiz için iyi bir neden olmadığında, Kişisel Verileri silmemizi veya kaldırmamızı isteme hakkına sahipsiniz.
  • Kişisel Verilerinizin aktarılmasını talep edin. Size veya seçtiğiniz bir üçüncü tarafa Kişisel Verilerinizi yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan, makine tarafından okunabilir bir biçimde sağlayacağız. Lütfen bu hakkın yalnızca başlangıçta Bize kullanma izni verdiğiniz veya Bilgileri Sizinle bir sözleşme yapmak için kullandığımız otomatik bilgiler için geçerli olduğunu unutmayın.
  • Onayınızı geri çekin. Kişisel Verilerinizi kullanmaya ilişkin onayınızı geri çekme hakkına sahipsiniz. Onayınızı geri çekerseniz, Size Hizmetin belirli belirli işlevlerine erişim sağlayamayabiliriz.

GDPR Veri Koruma Haklarınızın Kullanılması

Bizimle iletişime geçerek erişim, düzeltme, iptal ve itiraz haklarınızı kullanabilirsiniz. Lütfen bu tür taleplere yanıt vermeden önce Kimliğinizi doğrulamanızı isteyebileceğimizi unutmayın. Bir talepte bulunursanız eğer, Size mümkün olan en kısa sürede yanıt vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Kişisel Verilerinizi toplamamız ve kullanmamız hakkında bir Veri Koruma Yetkilisine şikayette bulunma hakkınız vardır. Daha fazla bilgi için, Avrupa Ekonomik Alanı'nda (EEA) iseniz, lütfen EEA'daki yerel veri koruma yetkilinizle iletişime geçin.

Facebook Hayran Sayfası

Facebook Hayran Sayfası için Veri Denetleyicisi

Şirket, Hizmeti kullanırken toplanan Kişisel Verilerinizin Veri Kontrolörüdür. Facebook Hayran Sayfası https://www.facebook.com/WAWLifestyleApp operatörü olarak, Şirket ve sosyal ağ Facebook'un operatörü Ortak Kontrolörlerdir.

Şirket, diğer şeylerin yanı sıra Facebook Hayran Sayfasının kullanım koşullarını tanımlayan Facebook ile anlaşmalar yapmıştır. Bu şartlar çoğunlukla Facebook Hizmet Şartlarına dayanmaktadır: https://www.facebook.com/terms.php

Facebook'un Kişisel verileri nasıl yönettiği hakkında daha fazla bilgi için https://www.facebook.com/policy.php Facebook Gizlilik Politikası sayfasını ziyaret edin veya çevrimiçi olarak veya posta yoluyla Facebook ile iletişime geçin: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Amerika Birleşik Devletleri.

Facebook Bilgileri

Kullanıcılarımız hakkında anonimleştirilmiş istatistiksel veriler elde etmek için Facebook Hayran Sayfasının işleyişiyle bağlantılı olarak ve GDPR temelinde Facebook Insights işlevini kullanıyoruz.

Bu amaçla Facebook, Facebook Hayran Sayfamızı ziyaret eden kullanıcının cihazına bir Çerez yerleştirir. Her Çerez benzersiz bir tanımlayıcı kod içerir ve bu sürenin bitiminden önce silindiği durumlar dışında iki yıllık bir süre boyunca etkin kalır.

Facebook, özellikle kullanıcı Facebook hizmetlerini, Facebook Hayran Sayfasının diğer üyeleri tarafından sağlanan hizmetleri ve Facebook hizmetlerini kullanan diğer şirketler tarafından sağlanan hizmetleri ziyaret ettiğinde, Çerezde saklanan bilgileri alır, kaydeder ve işler.

Facebook'un gizlilik uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen buradan Facebook Gizlilik Politikasını ziyaret edin: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

CCPA Gizliliği

Kaliforniya sakinlerine yönelik bu gizlilik bildirimi bölümü, Gizlilik Politikamızda yer alan bilgileri tamamlar ve yalnızca Kaliforniya Eyaletinde ikamet eden tüm ziyaretçiler, kullanıcılar ve diğer kişiler için geçerlidir.

Toplanan Kişisel Bilgilerin Kategorileri

Belirli bir Tüketici veya Cihazla doğrudan veya dolaylı olarak tanımlayan, ilgili, açıklayan, referans veren, ilişkilendirilebilen veya makul şekilde bağlanabilecek bilgileri topluyoruz. Aşağıda, son on iki (12) ay içinde Kaliforniya'da ikamet edenlerden toplayabileceğimiz veya toplamış olabileceğimiz kişisel bilgi kategorilerinin bir listesi bulunmaktadır.

Lütfen aşağıdaki listede verilen kategorilerin ve örneklerin CCPA'da tanımlananlar olduğunu unutmayın. Bu, söz konusu kişisel bilgi kategorisinin tüm örneklerinin aslında Bizim tarafımızdan toplandığı anlamına gelmez, ancak geçerli kategorideki bu bilgilerin bir kısmının toplanmış olabileceğine ve toplanmış olabileceğine dair bilgimiz dahilindeki iyi niyetli inancımızı yansıtır. Örneğin, belirli kişisel bilgi kategorileri, yalnızca bu tür kişisel bilgileri doğrudan Bize sağlamış olmanız durumunda toplanacaktır.

  • Kategori A: Tanımlayıcılar

    Örnekler: Gerçek isim, takma isim, posta adresi, benzersiz kişisel tanımlayıcı, çevrimiçi tanımlayıcı, İnternet Protokolü adresi, e-posta adresi, hesap adı, ehliyet numarası, pasaport numarası veya diğer benzer tanımlayıcılar.

    Toplanan: Evet.

  • Kategori B: California Müşteri Kayıtları tüzüğünde listelenen kişisel bilgi kategorileri (Cal. Civ. Code § 1798.80(e)).

    Örnekler: Bir isim, imza, Sosyal Güvenlik numarası, fiziksel özellikler veya tanım, adres, telefon numarası, pasaport numarası, ehliyet veya eyalet kimlik kartı numarası, sigorta poliçesi numarası, eğitim, istihdam, istihdam geçmişi, banka hesap numarası, kredi kartı numarası, banka kartı numarası veya diğer finansal bilgiler, tıbbi bilgiler veya sağlık sigortası bilgileri. Bu kategoride yer alan bazı kişisel bilgiler diğer kategorilerle örtüşebilir.

    Toplanan: Evet

  • Kategori C: Kaliforniya veya federal yasalara göre korunan sınıflandırma özellikleri.

    Örnekler: Yaş (40 yaş ve üzeri), ırk, renk, soy, ulusal köken, vatandaşlık, din veya inanç, medeni durum, tıbbi durum, fiziksel veya zihinsel engel, cinsiyet (cinsiyet, cinsel kimlik, cinsiyet ifadesi, hamilelik veya doğum dahil) ve ilgili tıbbi durumlar), cinsel yönelim, gazi veya askeri durum, genetik bilgi (ailesel genetik bilgi dahil).

    Toplanan: Hayır

  • Kategori D: Ticari bilgiler

    Örnekler: Satın alınan veya düşünülen ürün veya hizmetlerin kayıtları ve geçmişi.

    Toplanan: Evet

  • Kategori E: Biyometrik bilgiler.

    Örnekler: Bir şablonu veya başka bir tanımlayıcıyı veya parmak izleri, yüz izleri ve ses izleri, iris veya retina taramaları, tuş vuruşu, yürüyüş veya diğer fiziksel modeller gibi tanımlayıcı bilgileri çıkarmak için kullanılan genetik, fizyolojik, davranışsal ve biyolojik özellikler veya etkinlik kalıpları ve uyku, sağlık veya egzersiz verileri.

    Toplanan: Hayır.

  • Kategori F: İnternet veya diğer benzer ağ etkinliği

    Örnekler: Hizmetimiz veya reklamımızla etkileşim.

    Toplanan: Evet

  • Kategori G: Coğrafi konum verileri.

    Örnekler: Yaklaşık fiziksel konum.

    Toplanan: Evet

  • Kategori H: Duyusal veriler.

    Örnekler: Ses, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler.

    Toplanan: Hayır.

  • Kategori I: Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler.

    Örnekler: Mevcut veya geçmiş iş geçmişi veya performans değerlendirmeleri.

    Toplanan: Hayır.

  • Kategori J: Kamuya açık olmayan eğitim bilgileri (Aile Eğitim Hakları ve Mahremiyeti Yasası uyarınca (20 U.S.C. Kısım 1232g, 34 C.F.R. Kısım 99)).

    Örnekler: Notlar, transkriptler, sınıf listeleri, öğrenci programları, öğrenci kimlik kodları, öğrenci mali bilgileri veya öğrenci disiplin kayıtları gibi bir eğitim kurumu veya adına hareket eden taraf tarafından tutulan bir öğrenciyle doğrudan ilgili eğitim kayıtları.

    Toplanan: Hayır.

  • Kategori K: Diğer kişisel bilgilerden elde edilen çıkarımlar.

    Örnekler: Bir kişinin tercihlerini, özelliklerini, psikolojik eğilimlerini, eğilimlerini, davranışlarını, tutumlarını, zekasını, yeteneklerini ve yeteneklerini yansıtan profil.

    Toplanan: Hayır.

CCPA kapsamında kişisel bilgiler şunları içermez:

  • Devlet kayıtlarından kamuya açık bilgiler
  • Kimliği belirsiz veya toplu tüketici bilgileri
  • Aşağıdakiler gibi CCPA'nın kapsamı dışında kalan bilgiler:
    • 1996 tarihli Sağlık Sigortası Taşınabilirlik ve Sorumluluk Yasası (HIPAA) ve Kaliforniya Tıbbi Bilgilerin Gizliliği Yasası (CMIA) kapsamındaki sağlık veya tıbbi bilgiler veya klinik araştırma verileri
    • Adil Kredi Raporlama Yasası (FRCA), Gramm-Leach-Bliley Yasası (GLBA) veya California Finansal Bilgi Gizliliği Yasası (FIPA) ve 1994 tarihli Sürücü Gizliliğini Koruma Yasası dahil olmak üzere belirli sektöre özgü gizlilik yasalarının kapsadığı Kişisel Bilgiler

Kişisel Bilgi Kaynakları

Yukarıda listelenen kişisel bilgi kategorilerini aşağıdaki kaynak kategorilerinden alıyoruz:

  • Doğrudan Sizden. Örneğin, Hizmetimizde doldurduğunuz formlardan, Hizmetimiz aracılığıyla ifade ettiğiniz veya sağladığınız tercihlerden veya Hizmetimizdeki satın alımlarınızdan.
  • Dolaylı olarak Sizden. Örneğin, Hizmetimiz üzerindeki faaliyetlerinizi gözlemleyerek.
  • Sizden otomatik olarak. Örneğin, Siz Hizmetimizde gezinirken Biz veya Hizmet Sağlayıcılarımız Cihazınıza yerleştirdiğimiz çerezler aracılığıyla.
  • Servis Sağlayıcılardan. Örneğin, ödeme işlemleri için üçüncü taraf satıcılar veya Size Hizmeti sağlamak için kullandığımız diğer üçüncü şahıs satıcılar.

Kişisel Bilgilerin İş Amaçlı veya Ticari Amaçlarla Kullanımı

Topladığımız kişisel bilgileri "iş amaçları" veya "ticari amaçlar" (CCPA kapsamında tanımlandığı şekilde) için kullanabilir veya ifşa edebiliriz, bunlar aşağıdaki örnekleri içerebilir:

  • Hizmetimizi işletmek ve Size Hizmetimizi sunmak.
  • Endişelerinizi araştırmak ve ele almak ve Hizmetimizi izlemek ve iyileştirmek dahil olmak üzere Size destek sağlamak ve sorularınızı yanıtlamak için.
  • Bilgileri verdiğiniz nedeni yerine getirmek veya karşılamak için. Örneğin, Hizmetimiz hakkında bir soru sormak için iletişim bilgilerinizi paylaşırsanız, bu kişisel bilgileri sorunuza yanıt vermek için kullanacağız. Bir ürün veya hizmet satın almak için Kişisel bilgilerinizi verirseniz, bu bilgileri ödemenizi işleme koymak ve teslimatı kolaylaştırmak için kullanacağız.
  • Yürürlükteki yasa, mahkeme emri veya hükümet düzenlemelerinin gerektirdiği şekilde kolluk kuvvetleri taleplerine yanıt vermek.
  • Kişisel bilgilerinizi toplarken Size açıklandığı gibi veya CCPA'da başka şekilde belirtildiği şekilde.
  • Dahili idari ve denetim amaçları için.
  • Güvenlik olaylarını tespit etmek ve gerektiğinde bu tür faaliyetlerden sorumlu olanları kovuşturmak da dahil olmak üzere kötü niyetli, aldatıcı, dolandırıcılık veya yasa dışı faaliyetlere karşı koruma sağlamak.

Lütfen yukarıda verilen örneklerin açıklayıcı olduğunu ve ayrıntılı olması amaçlanmadığını unutmayın. Bu bilgileri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla ayrıntı için lütfen "Kişisel Verilerinizin Kullanımı" bölümüne bakın.

Ek kişisel bilgi kategorileri toplamaya veya topladığımız kişisel bilgileri maddi olarak farklı, ilgisiz veya uyumsuz amaçlar için kullanmaya karar verirsek, bu Gizlilik Politikasını güncelleyeceğiz.

Kişisel Bilgilerin İş Amaçlı veya Ticari Amaçlarla Açıklanması

Aşağıdaki kişisel bilgi kategorilerini ticari veya ticari amaçlarla kullanabilir veya ifşa edebiliriz ve son on iki (12) ay içinde kullanmış veya ifşa etmiş olabiliriz:

  • Kategori A: Tanımlayıcılar
  • Kategori B: California Müşteri Kayıtları tüzüğünde listelenen kişisel bilgi kategorileri (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))
  • Kategori D: Ticari bilgiler
  • Kategori F: İnternet veya diğer benzer ağ etkinliği
  • Kategori G: Coğrafi konum verileri

Lütfen yukarıda listelenen kategorilerin CCPA'da tanımlananlar olduğunu unutmayın. Bu, söz konusu kişisel bilgi kategorisinin tüm örneklerinin aslında ifşa edildiği anlamına gelmez, ancak geçerli kategorideki bu bilgilerin bir kısmının ifşa edilmiş olabileceğine ve ifşa edilmiş olabileceğine dair bilgimiz dahilindeki iyi niyetli inancımızı yansıtır.

Kişisel bilgileri bir iş veya ticari amaç için ifşa ettiğimizde, amacı açıklayan ve alıcının bu kişisel bilgileri hem gizli tutmasını hem de sözleşmenin ifası dışında herhangi bir amaçla kullanmamasını gerektiren bir sözleşme imzalarız.

Kişisel Bilgilerin Satışı

CCPA'da tanımlandığı gibi, "satmak" ve "satılık", bir tüketicinin kişisel bilgilerinin sözel, yazılı veya elektronik veya diğer yollarla satılması, kiralanması, serbest bırakılması, ifşa edilmesi, yayılması, kullanılabilir hale getirilmesi, aktarılması veya başka bir şekilde iletilmesi anlamına gelir. değerli bir değerlendirme için üçüncü bir tarafa iş. Bu, kişisel bilgileri paylaşma karşılığında bir tür fayda elde etmiş olabileceğimiz anlamına gelir, ancak bunun parasal bir fayda olması gerekmez.

Lütfen aşağıda listelenen kategorilerin CCPA'da tanımlananlar olduğunu unutmayın. Bu, söz konusu kişisel bilgi kategorisinin tüm örneklerinin aslında satıldığı anlamına gelmez, ancak geçerli kategorideki bu bilgilerin bir kısmının karşılığında değer karşılığında paylaşılabileceğine ve paylaşılabileceğine dair bilgimiz dahilindeki iyi niyetli inancımızı yansıtır.

Son on iki (12) ay içinde aşağıdaki kişisel bilgi kategorilerini satabilir ve satmış olabiliriz:

  • Kategori A: Tanımlayıcılar
  • Kategori B: California Müşteri Kayıtları tüzüğünde listelenen kişisel bilgi kategorileri (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))
  • Kategori D: Ticari bilgiler
  • Kategori F: İnternet veya diğer benzer ağ etkinliği
  • Kategori G: Coğrafi konum verileri

Kişisel Bilgilerin Payı

Yukarıdaki kategorilerde tanımlanan kişisel bilgilerinizi aşağıdaki üçüncü şahıs kategorileri ile paylaşabiliriz:

  • Servis sağlayıcıları
  • Ödeme işlemcileri
  • İştiraklerimiz
  • İş ortaklarımız
  • Size sunduğumuz ürünler veya hizmetlerle bağlantılı olarak Kişisel bilgilerinizi ifşa etmek için Sizin veya temsilcilerinizin Bize yetki verdiği üçüncü taraf satıcılar

16 Yaşından Küçüklerin Kişisel Bilgilerinin Satışı

13 ila 16 yaş arasındaki Tüketiciden olumlu yetki ("katılma hakkı") almadığımız sürece, aslında 16 yaşından küçük olduğunu bildiğimiz Tüketicilerin kişisel bilgilerini satmayız veya 13 yaşından küçük bir Tüketicinin ebeveyni veya vasisi olmadan. Kişisel bilgilerin satışını tercih eden tüketiciler, istedikleri zaman gelecekteki satışlardan vazgeçebilirler. Vazgeçme hakkını kullanmak için Siz (veya yetkili temsilciniz), Bizimle iletişime geçerek Bize bir talepte bulunabilirsiniz.

13 (veya 16) yaşından küçük bir çocuğun Bize kişisel bilgiler verdiğine inanmak için nedeniniz varsa, lütfen bu bilgileri silmemizi sağlamak için yeterli ayrıntıyla Bizimle iletişime geçin.

CCPA Kapsamındaki Haklarınız

CCPA, California sakinlerine kişisel bilgileriyle ilgili belirli haklar sağlar. Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız, aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Bildirim hakkı. Hangi Kişisel Veri kategorilerinin toplandığı ve Kişisel Verilerin hangi amaçlarla kullanıldığı konusunda bilgilendirilme hakkına sahipsiniz.
  • Talep etme hakkı. CCPA kapsamında, toplamamız, kullanmamız, satışımız, iş amaçlı açıklamamız ve kişisel bilgi paylaşımımız hakkında Size bilgi vermemizi talep etme hakkına sahipsiniz. Talebinizi alıp onayladığımızda, Size şunları açıklayacağız:
    • Sizin hakkınızda topladığımız kişisel bilgi kategorileri
    • Sizin hakkınızda topladığımız kişisel bilgiler için kaynak kategorileri
    • Kişisel bilgileri toplamak veya satmak için ticari veya ticari amacımız
    • Kişisel bilgileri paylaştığımız üçüncü tarafların kategorileri
    • Sizinle ilgili topladığımız belirli kişisel bilgiler
    • o Kişisel bilgilerinizi sattıysak veya kişisel bilgilerinizi bir iş amacıyla ifşa ettiysek, Size şunları ifşa edeceğiz:
      • Satılan kişisel bilgi kategorilerinin kategorileri
      • Açıklanan kişisel bilgi kategorilerinin kategorileri
  • Kişisel Verilerin satışına hayır deme hakkı (opt-out). Kişisel bilgilerinizi satmamamız için Bizi yönlendirme hakkına sahipsiniz. Bir vazgeçme talebi göndermek için lütfen Bizimle iletişime geçin.
  • Kişisel Verileri silme hakkı. Belirli istisnalara tabi olarak Kişisel Verilerinizin silinmesini talep etme hakkınız vardır. Talebinizi alıp onayladığımızda, bir istisna geçerli olmadığı sürece kişisel bilgilerinizi kayıtlarımızdan sileriz (ve Hizmet Sağlayıcılarımızı silmeleri için yönlendiririz). Bilgilerin saklanmasının Bizim veya Hizmet Sağlayıcılarımız için gerekli olması halinde, silme talebinizi reddedebiliriz:
    • Kişisel bilgileri topladığımız işlemi tamamlamak, talep ettiğiniz bir mal veya hizmeti sağlamak, Sizinle devam eden iş ilişkimiz bağlamında makul olarak beklenen eylemleri gerçekleştirmek veya başka bir şekilde Sizinle olan sözleşmemizi gerçekleştirmek.
    • Güvenlik olaylarını tespit edin, kötü niyetli, aldatıcı, hileli veya yasa dışı faaliyetlere karşı koruyun veya bu tür faaliyetlerden sorumlu olanları kovuşturun.
    • Mevcut amaçlanan işlevselliği bozan hataları belirlemek ve onarmak için ürünlerde hata ayıklama.
    • İfade özgürlüğünü kullanmak, başka bir tüketicinin özgür konuşma haklarını kullanma hakkını sağlamak veya yasaların öngördüğü başka bir hakkı kullanmak.
    • California Elektronik İletişim Gizlilik Yasasına uyun (Cal. Ceza Yasası § 1546 ve devamı).
    • Bilgilerin silinmesi muhtemelen imkansız hale geldiğinde veya araştırmanın başarısını ciddi şekilde bozduğunda, daha önce bilgilendirilmiş olarak sağladıysanız, diğer tüm geçerli etik ve gizlilik yasalarına uyan kamu yararına kamu veya hakemli bilimsel, tarihi veya istatistiksel araştırmalara katılın. razı olmak.
    • Bizimle olan ilişkinize dayalı olarak, yalnızca tüketici beklentileriyle makul ölçüde uyumlu olan dahili kullanımları etkinleştirin.
    • Yasal bir yükümlülüğe uymak.
    • Bu bilgileri, sağladığınız bağlamla uyumlu olan diğer dahili ve yasal kullanımlarda bulunun.
  • Ayrımcılığa uğramama hakkı. Aşağıdakiler dahil olmak üzere, tüketici haklarınızın herhangi birini kullandığınız için ayrımcılığa maruz kalmama hakkına sahipsiniz:
    • Size mal veya hizmet vermemek
    • İndirimler veya diğer faydaların kullanımı veya cezalar dahil olmak üzere mal veya hizmetler için farklı fiyatlar veya oranlar talep etmek
    • Size farklı bir düzeyde veya kalitede mal veya hizmet sağlamak
    • Mal veya hizmetler için farklı bir fiyat veya oran veya farklı bir mal veya hizmet düzeyi veya kalitesi alacağınızı önermek

CCPA Veri Koruma Haklarınızı Kullanma

Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız ve CCPA kapsamındaki haklarınızı kullanmak için Bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Yalnızca Siz veya Kaliforniya Eyalet Sekreteri'ne kayıtlı ve Sizin adınıza hareket etme yetkisi verdiğiniz bir kişi, Kişisel bilgilerinizle ilgili doğrulanabilir bir talepte bulunabilir.

Talebiniz mutlaka:

  • Hakkında kişisel bilgi topladığımız kişi veya yetkili bir temsilci olduğunuzu makul bir şekilde doğrulamamızı sağlayan yeterli bilgi sağlayın
  • Talebinizi, uygun şekilde anlamamıza, değerlendirmemize ve yanıtlamamıza olanak tanıyan yeterli ayrıntıyla açıklayın

Aşağıdakileri yapamazsak, isteğinize yanıt veremeyiz veya Size gerekli bilgileri sağlayamayız:

  • Kimliğinizi veya talepte bulunma yetkinizi doğrulayın
  • Ve kişisel bilgilerin Sizinle ilgili olduğunu onaylayın

Doğrulanabilir talebinizi aldıktan sonra 45 gün içinde gerekli bilgileri ücretsiz olarak açıklayacak ve teslim edeceğiz. Gerekli bilgileri sağlama süresi, makul bir şekilde gerekli olduğunda ve önceden bildirimde bulunularak bir kez daha 45 gün daha uzatılabilir.

Sağladığımız tüm açıklamalar, yalnızca doğrulanabilir talebin alınmasından önceki 12 aylık dönemi kapsayacaktır.

Veri taşınabilirliği talepleri için, kişisel bilgilerinizi sağlamak için kolayca kullanılabilen bir format seçeceğiz ve bilgileri bir varlıktan diğerine herhangi bir engel olmaksızın iletmenize izin vereceğiz.

Kişisel Bilgilerimi Satmayın

Kişisel bilgilerinizin satışından vazgeçme hakkına sahipsiniz. Sizden doğrulanabilir bir tüketici talebi aldığımızda ve onayladığımızda, kişisel bilgilerinizin satışını durduracağız. Vazgeçme hakkınızı kullanmak için lütfen Bizimle iletişime geçin.

Kaliforniya Çevrimiçi Gizliliği Koruma Yasası'nın (CalOPPA) Gerektirdiği "Takip Etme" Politikası

Hizmetimiz Do Not Track sinyallerine yanıt vermiyor.

Ancak, bazı üçüncü taraf web siteleri, tarama etkinliklerinizi takip eder. Bu tür web sitelerini ziyaret ediyorsanız, web tarayıcınızda tercihlerinizi ayarlayarak izlenmek istemediğinizi web sitelerine bildirebilirsiniz. Web tarayıcınızın tercihler veya ayarlar sayfasını ziyaret ederek DNT'yi etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Çocukların Gizliliği

Hizmetimiz 13 yaşın altındaki hiç kimseye hitap etmez. 13 yaşın altındaki hiç kimseden bilerek kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler toplamıyoruz. Bir ebeveyn veya vasi iseniz ve çocuğunuzun Bize Kişisel Veriler sağladığının farkındaysanız, lütfen Bize Ulaşın. Ebeveyn izni doğrulaması olmadan 13 yaşın altındaki herhangi birinden Kişisel Veri topladığımızı fark edersek, bu bilgileri sunucularımızdan kaldırmak için adımlar atarız.

Bilgilerinizi işlemek için yasal dayanak olarak rızaya güvenmemiz gerekiyorsa ve ülkeniz bir ebeveynden onay gerektiriyorsa, bu bilgileri toplamadan ve kullanmadan önce ebeveyninizin onayını isteyebiliriz.

California Gizlilik Haklarınız (California'nın Shine the Light yasası)

California Medeni Kanunu Bölüm 1798 (California'nın Shine the Light kanunu) uyarınca, bizimle kurulmuş bir iş ilişkisine sahip California sakinleri, Kişisel Verilerini üçüncü şahısların doğrudan pazarlama amaçları için üçüncü şahıslarla paylaşma konusunda yılda bir kez bilgi talep edebilir.

California Shine the Light yasası kapsamında daha fazla bilgi talep etmek isterseniz ve California'da ikamet ediyorsanız, aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Küçük Kullanıcılar için California Gizlilik Hakları (California İş ve Meslekler Yasası Bölüm 22581)

California İş ve Meslekler Yasası bölüm 22581, çevrimiçi sitelerin, hizmetlerin veya uygulamaların kayıtlı kullanıcıları olan 18 yaşın altındaki Kaliforniya sakinlerinin, halka açık olarak yayınladıkları içerik veya bilgilerin kaldırılmasını talep etmelerine ve almalarına izin verir.

Bu tür verilerin kaldırılmasını talep etmek için ve Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız, aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak Bizimle iletişime geçebilir ve hesabınızla ilişkili e-posta adresini dahil edebilirsiniz.

Talebinizin, çevrimiçi olarak yayınlanan içeriğin veya bilgilerin tamamen veya kapsamlı bir şekilde kaldırılmasını garanti etmediğini ve yasaların belirli durumlarda kaldırmaya izin vermediğini veya gerektirmediğini unutmayın.

Diğer Web Sitelerine Bağlantılar

Hizmetimiz, tarafımızca işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bir üçüncü şahıs bağlantısına tıklarsanız, o üçüncü şahsın sitesine yönlendirileceksiniz. Ziyaret ettiğiniz her sitenin Gizlilik Politikasını incelemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Herhangi bir üçüncü taraf site veya hizmetinin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrole sahip değiliz ve sorumluluk kabul etmiyoruz.

Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

Gizlilik Politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Bu sayfada yeni Gizlilik Politikasını yayınlayarak herhangi bir değişiklik hakkında Sizi bilgilendireceğiz.

Değişikliğin yürürlüğe girmesinden ve bu Gizlilik Politikasının üst kısmındaki "Son güncelleme" tarihini güncellemeden önce Size e-posta ve/veya Hizmetimizle ilgili belirgin bir bildirim yoluyla bilgi vereceğiz.

Herhangi bir değişiklik için bu Gizlilik Politikasını periyodik olarak gözden geçirmeniz tavsiye edilir. Bu Gizlilik Politikasında yapılan değişiklikler, bu sayfada yayınlandıklarında geçerlidir.

Bizimle İletişime Geçin

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz: